Skip to main content

Επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ, με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ παίρνει πίσω τους τρεις βαθμούς, παίζει κόντρα στην ΑΕΚ με κόσμο και κατοχυρώνεται με 0-3 στον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Τούμπας.

Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση 12 ωρών, η διάσκεψη στην Επιτροπή Εφέσεων εξέδωσε την πολυαναμενόμενη απόφαση που, όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα, συνιστά δικαίωση για τον ΠΑΟΚ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λοιπόν, αποφάσισε πως πρέπει να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ, να μην υπάρξει τιμωρία της έδρας, ωστόσο η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να παίρνει το ματς με 0-3.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ παίρνει πίσω τους τρεις βαθμούς, παίζει κόντρα στην ΑΕΚ με κόσμο και κατοχυρώνεται με 0-3 στον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Τούμπας. Αυτό σημαίνει ότι με νίκη στο αυριανό ντέρμπι, θα επιστρέψει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί της Κυριακής (δείτε περισσότερα εδώ).

Ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγώνες, ενώ ο αγώνας είχε κατακυρωθεί με σκορ με 0-3 στον Ολυμπιακό.

 Ωστόσο, με τη δευτεροβάθμια απόφαση η διαφορά των δύο "δικεφάλων" πλέον είναι δύο βαθμοί.

Η βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης:

1. ΑΕΚ 54

2. ΠΑΟΚ 52

3. Ολυμπιακός 47*

4. Ατρόμητος 47

* Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει ως προς το "-3" από την τιμωρία του για το ματς εναντίον της ΑΕΚ.

Διεξαγωγή του αγώνα ζητά ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντως, δεν φαίνεται τόσο ευχαριστημένη από την εξέλιξη και με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει από το Διαιτητικό Δικαστήριο και τη διεξαγωγή του αγώνα!

«Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο», αναφέρει η ανακοίνωση.