Skip to main content

Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς

Αραιές νεφώσεις αναμένονται για σήμερα που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές αρχικά στα δυτικά και τα νότια και από το βράδυ στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις βραδινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.