Skip to main content

Επίθεση Γκιουλέκα σε Μπουτάρη για τα αποριμματοφόρα

Επίθεση στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κ. Γκιουλέκας για την υπόθεση με την ακινητοποίηση των απορριμματοφόρων.

Επίθεση στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Γκιουλέκας για την υπόθεση με την ακινητοποίηση των απορριμματοφόρων του δήμου, καθώς έληξαν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των οχημάτων.

«Η αδράνεια του Γιάννη Μπουτάρη και της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει φτάσει πια στο απροχώρητο! Για ακόμη μία φορά διαπιστώνουμε την ανικανότητά τους να κάνουν τα αυτονόητα. Να κάνουν αυτό για το οποίο δεσμεύτηκαν στους πολίτες της Θεσσαλονίκης: Να διοικήσουν τον Δήμο Θεσσαλονίκης» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Γκιουλέκας.

Στην ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου κάνει λόγο για πρωτοφανή αδιαφορία και κακή διαχείριση, ενώ όπως σημειώνει ο διαγωνισμός -που θα έπρεπε να έχει γίνει- έχει προγραμματιστεί για τις 19 Απριλίου. «Τι θα γίνει έως τότε κύριε Μπουτάρη; Η πόλη θα βυθιστεί στα σκουπίδια;» διερωτάται ο κ. Γκιουλέκας.

«Κύριε Μπουτάρη, η ανικανότητά σας κοστίζει ακριβά στη Θεσσαλονίκη. Στερεί από τους πολίτες μία καθαρή και αξιοπρεπή πόλη. Στους δεκαπέντε μήνες που διοικείτε έχετε καταντήσει τη Θεσσαλονίκη την πιο βρώμικη πόλη» καταλήγει στη δήλωσή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης.