Skip to main content

Επίθεση κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος από ομάδα περίπου 25 ατόμων που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, ιδιοκτητών φορτηγών, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο
Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος από ομάδα περίπου 25 ατόμων που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, ιδιοκτητών φορτηγών, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς μετά τη πορεία που πραγματοποίησαν από το λιμάνι.

Άγνωστοι προπηλάκισαν και χτύπησαν με γροθιές και κοντάρια σημαίας τον προεδρο του ΕΒΕΑ, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας η οποία έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ επισκεπτόταν το ξενοδοχείο για να παρακολουθήσει εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

«Οι συντεχνίες αποδεικνύεται ότι αποτελούν, όχι μόνο το μεγάλο αγκάθι αλλά δρουν και ως κακοποιά στοιχεία. Τέτοιες ενέργειες δεν θα μας κάνουν να σωπάσουμε» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, λίγη ώρα μετά τον προπηλακισμό του από αγνώστους.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την επίθεση κατά του κ. Μίχαλου ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), Δημήτρης Μπακατσέλος.