Skip to main content

Επίθεση Λαφαζάνη σε Μουζάλα για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

Ο γραμματέας της ΛΑΕ εξαπέλυσε πυρά προς την κυβέρνησης υπογραμμίζοντας πως με τη στάση της ξεπερνά τα όρια της υποτέλειας και της δουλοφροσύνης

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφορικά με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με κυβερνητικό υπόμνημα προς τη Δικαιοσύνη για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς με την υπογραφή του κ. Μουζάλα.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας τονίζει μεταξύ άλλων «ακόμα και ο ίδιος ο Ερντογάν να συνέτασσε το κυβερνητικό υπόμνημα Γιάννη Μουζάλα για την ακύρωση του ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή για τον Τούρκο αξιωματικό, μάλλον θα ήταν λιγότερο επιθετικός ενάντια στους ''8'' Τούρκους αξιωματικούς και λιγότερο κατηγορηματικός για την ενεργή συμμετοχή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016».

«Δυστυχώς, το υπόμνημα Μουζάλα, το οποίο στηρίζεται σε αμφίβολης αξιοπιστίας στοιχεία του τουρκικού καθεστώτος, εμφανίζεται, ίσως, πιο εκδικητικό για τους ''8'' από τις ίδιες τις αρχές ασφαλείας του Ερντογάν, εξευτελίζοντας όχι μόνο την κυβέρνηση, η οποία εμφανίζεται ως πιόνι του Ερντογάν, αλλά και εκθέτοντας την χώρα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης» συμπληρώνει ο κ. Λαφαζάνης και καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς, αν κάπου υπάρχουν όρια στην υποτέλεια και την δουλοφροσύνη, τείνουν πλέον να ξεπεραστούν από την κυβέρνηση. Ντροπή!».