Skip to main content

Επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη για τους Πυρήνες της Φωτιάς

Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει «ολόστραβη» την ελληνική δικαιοσύνη της οποίας ένα «σοβαρό τμήμα», όπως υποστηρίζει, «εξυπηρετεί σχέδιο».

Αλλεπάλληλες φραστικές επιθέσεις προς τη Δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς εξαπολύει τις τελευταίες ώρες ο υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, από τον λογαριασμό του στο facebook, μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών να απορρίψει τις σχετικές αιτήσεις της Ηριάννας και του Περικλή, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Σε χθεσινή ανάρτησή του ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει «ολόστραβη» την ελληνική δικαιοσύνη της οποίας ένα «σοβαρό τμήμα», όπως υποστηρίζει, «εξυπηρετεί σχέδιο».

Σε άλλη ανάρτησή του, ο υφυπουργός απευθύνεται προσωπικά στον εισαγγελέα Γεώργιο Γεράκη που είχε προτείνει χθες την παραμονή της Ηριάννα και του Περικλή στη φυλακή.

«Πες μου, Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα ; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Siemens επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάννα και τον Περικλή;», γράφει ο Παύλος Πολάκης.