Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
x

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ... ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ (VID)

Ο άνδρας, που είχε αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα κουκουλοφόρων επειδή μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε.

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, ένας Ελληνοαυστραλός τουρίστας, την ώρα που έβγαινε από κατάστημα στην οδό Ερμού.
Όπως κατήγγειλε ο άνδρας, που είχε αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα κουκουλοφόρων επειδή μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε.

Μετά το περιστατικό δήλωσε, «περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν από κοντά μου και με χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα. Μου είπαν μην ψωνίζετε».

Το πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος της πορείας συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, μπροστά στα μάτια της συζύγου, της μικρής του κόρης και της πεθεράς του.

«Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δηλώνει η σύζυγος του θύματος.

«Είμαστε τουρίστες, επιστρέφουμε αύριο στην Αυστραλία. Ήρθαμε εδώ, ξοδέψαμε τα χρήματά μας για την οικονομία σας. Και να μας χτυπήσουν; Δεν θα έρθω ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο», τονίζει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ