Skip to main content

Επίθεση τεσσάρων πολιτικών στην κυβέρνηση για την υπόθεση Novartis

Οι τέσσερις πολιτικοί κάνουν λόγο για σκευωρία, «στημένους» μάρτυρες και λαθρεμπόριο λάσπης από την πλευρά της κυβέρνησης για την υπόθεση Novartis.

Τα πυρά τους προς την κυβέρνηση στρέφουν τέσσερις πολιτικοί, τα ονόματα των οποίων εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, οι Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας, Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος κάνουν λόγο για σκευωρία, «στημένους» μάρτυρες και λαθρεμπόριο λάσπης.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε νέες του δηλώσεις, τόνισει ότι «Θα τους πάω μέχρι τέλους». (Περισσότερα εδώ)

«Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο ευθέως συνδέει με μία «σκευωρία» που βασίζεται, όπως επισημαίνει, σε «ανώνυμους μάρτυρες».

Στην εκτίμηση ότι οι μάρτυρες τελούν κατά πάσα πιθανότητα υπό καθεστώς εκβίασης και τους έχει ζητηθεί να πουν αυτές τις αναίσχυντες συκοφαντίες προχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. (Περισσότερα εδώ)

Ο κ. Στουρνάρας επισημαίνει ότι την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών ελήφθησαν σκληρά μέτρα μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης, η οποία έπεσε κάτω από το μισό σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Η Νovartis όπως αναφέρει ο κ. Στουρνάρας βεβαίως και δεν εξαιρέθηκε από αυτό.

Από την πλευρά του ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έστειλε το μήνυμα ότι «θα βγουν οι κουκούλες, η κοινωνία δεν τσιμπάει». (Περισσότερα εδώ)

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση νόμιζε ότι θα λασπώσει πρόσωπα που την ενοχλούν. Η κοινωνία δεν τσιμπάει».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζει πως όλος ο ελληνικός λαός και η κοινωνία «γίνονται μάρτυρες της πιο επαίσχυντης απόπειρας κατασυκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης». (Περισσότερα εδώ)

«Η έννομη τάξη θα θριαμβεύσει», όμως, και «η πολιτική αλητεία κατ' απομίμηση του κομπανιέρο Μαδούρο θα καταλάβει πως η άνομη επίθεση στην τιμή και την υπόληψη των πολιτικών της αντιπάλων θα συντριβεί».