Skip to main content

Επίθεση της «Original 21» σε Βασιλειάδη: Είσαι επικίνδυνος...

Ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για τα του τελικού κυπέλλου εξαπολύοντας πυρά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού

Θέση για τις πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Βασιλειάδη να ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για την προηγούμενη ανακοίνωσή της πήρε η «Original 21».

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για τα του τελικού κυπέλλου εξαπολύοντας μάλιστα πυρά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού χαρακτηρίζοντας τον «επικίνδυνο».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση:

«Η Original 21 καλωσορίζει στον Ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό έναν ακόμη εξυγιαντή.

Κύριε Υπουργέ με μεγάλη μας χαρά λάβαμε σήμερα, μέσω των εφημερίδων, τα νέα πως ζητήσατε από τον αθλητικό εισαγγελέα να διερευνήσει το περιεχόμενο της ανακοίνωσής μας της 26/4/2018.

Κύριε Βασιλειάδη, ο αθλητικός εισαγελέας και κάθε εισαγγελέας αυτής της χώρας δεν χρειάζεται καμία πολιτική παρότρυνση ή καθοδήγηση για να επιληφθεί όταν η ανεξάρτητη δικαιοσύνη κρίνει αυτεπάγγελτα πως υπάρχει αναγκαιότητα.

Κύριε εξυγιαντά (νο.1312 ή έχουμε χάσει το μέτρημα), η ανακοίνωση της ORIGINAL 21 υιοθετήθηκε εξ ολοκλήρου από την ελληνική αστυνομία ως το σχέδιό της για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού. Δηλαδή ΟΧΙ μπαοκτζηδες στην Oμόνοια και όλοι τους με πούλμαν στην Αθήνα (κοινώς κονσέρβα). Ήδη δε τα εισιτήρια μοιράστηκαν με αυτή την προοπτική.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν με τον δικό μας σκωπτικό και γνήσιο τρόπο την πρότασή μας για την ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ που κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να της αντιταχθεί : «12 Μαϊου η Αθήνα κιτρινίζει απο νωρίς ! 14.00 η ώρα ΟΛΟΙ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πόδι μπαοκτζή στην πόλη μας ΔΕΝ θα πατήσει! Κονσέρβα και κατευθείαν γήπεδο για υποταγή αλλόθρησκοι !»

Κύριοι κυβερνώντες που σας εκπροσωπεί και σας εκφράζει ο εν λόγω υπουργός, μας επιτρέπετε να θέλουμε να υποτάξουμε τους αντιπάλους μας στο γήπεδο ή όχι? Δεν σας φτάνει που σας ξεφτίλισε ο εκ Ρωσίας ορμώμενος επιχειρηματίας/σωτήρας το πρωτάθλημα, δεν επιθυμείτε κι εσείς όπως και εμείς που το εκφράζουμε δημόσια η μια ομάδα να υποτάξει την άλλη αγωνιστικά στο γήπεδο? Μήπως σας χαλάει τα ντιλ το ότι η πιο καθαρή ομάδα προετοιμάζεται να γιορτάσει το νταμπλ?

Εσείς που χαϊδολογιόσαστε και κάνετε μπίζνες με τον πιστολέρο της Τουμπας, θα μας επιτρέψετε να κιτρινίσουμε την ΠΟΛΗ της ΑΕΚ και να πάμε όλοι μαζί από το κέντρο της πόλης που εδρεύει η ομάδα μας με τον ενδεδειγμένο τρόπο, ήτοι τον ΗΣΑΠ, στις θύρες που μας αντιστοιχούν όπως άλλωστε συμφωνήθηκε στη σύσκεψη που συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι;

Η ζωή στην Ελλάδα είναι μια συνεχής σχιζοφρενική κρίση. Ο υπουργός μας στέλνει στο εισαγγελέα για το αυτονότητο. Είμαστε σίγουροι ότι παρόμοια παραπομπή έχει γίνει και για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που τόλμησαν να συνταχθούν με την ORIGINAL 21 δηλαδή το αυτονόητο. Ε ρε συριζαίικη τρέλα...

Φυσικά επειδή η χώρα έχει γεμίσει με πολιτικά ανδρείκελα και δυστυχώς αρκετούς ημιμαθείς αριστερίσκους, κύριε υπουργέ ζητήστε από κάποιον σοφότερο να σας εξηγήσει τι σημαίνει «κονσερβοκούτι» στη γλώσσα της αριστεράς αλλά και τη σημασία του στον εμφύλιο. Εμείς λοιπόν, που ζητάτε την ποινική διερεύνησή μας, που στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας πήγαμε και γυρίσαμε «κονσέρβα» από την Αθήνα στο Βελιγράδι και γύρω μας πέφτανε βόμβες, γνωρίζουμε να σας εξηγήσουμε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο λεξούλες. Τη μια από τα βιβλία και την άλλη από τη ζωή. Σας επισημαίνουμε για να αποφασίσετε πώς θα πράξετε πως η ORIGINAL 21 πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε στόχος των ναζί της Χ.Α. Τώρα με τις ενέργειές σας κύριοι της κυβέρνησης μας κάνετε υπερήφανους διπλά γιατί επιβεβαιώνετε πως ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε το επαναστατικό ανάχωμα σε κάθε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.

Και για να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα να σας υπνεθυμίσουμε πως, η ORIGINAL 21, το τελευταίο καυτό διάστημα, ανέλαβε και έφερε εις πέρας δημόσιες πρωτοβουλίες για τη διαφύλαξη της τάξης. (Σας παρεπέμπουμε στις δυο προηγούμενες ανακοινώσεις μας που προτρέπουν τον απλό αλλά και οργανωμένο κόσμο της ΑΕΚ να χαρεί χωρίς ακρότητες) την ίδια στιγμή που οι μπολιτιζμένοι σύντροφοί σας της θεσσαλονίκης απειλούν ανοιχτά με grexit (ανοίξτε βρε τσακάλια τα ματάκια σας λίγο), μιλάνε επίσημα εκπρόσωποι του παοκ για χωρισμό της Ελλάδας στα δύο και προκαλούν σε διέγερση, μιλάνε για σύνορα της Ελλάδας στα Τέμπη, διαλαλούν ότι αν δεν δικαιώσουν τον παοκ δεν θα πολεμήσουν για καμιά Ελλάδα, απειλούν ξεκάθαρα με βασικό τους σύνθημα καμιά ειρήνη χωρις (την για αυτούς) δικαιοσύνη, χρησιμοποιούν μέχρι και βουλευτές για να σας λοιδορήσουν κι εσείς ...ασχολείστε με το να καταδείξετε πως το νόμιμο είναι παράνομο, πως το κίτρινο είναι μαύρο...!! Όλα τα παραπάνω είναι στο πλαίσιο της νομιμότητας κύριε εξυγιαντά και δεν χρήζουν καμιάς εισαγγελικής παρέμβασης; Με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας η απάντηση είναι ΝΑΙ και αυτό από μόνο του σας κάνει Ε-Π-Ι-Κ-Ι-Ν-Δ-Υ-Ν-Ο.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από εσάς που επί των ημερών σας ο αθλητισμός πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν γελάμε όμως αλλά θλιβόμαστε γιατί εμείς είμαστε αληθινά ταγμένοι και υπηρετούμε τα ιδεώδη της ομάδας μας. Εσείς που κάνατε το δημοψήφισμα τούμπα (την αγαπάτε αυτή τη λεξούλα ή είναι η ιδέα μας;) και που την επανάσταση τη βαφτίσατε μνημόνιο δεν θα μας καταλάβετε ποτέ. Η ΙΔΕΑ μας η ΑΕΚ θα σας κάνει δώρο τη μοναδική επιτυχία που θα βάλετε στο βιογραφικό σας μετά το πέρασμά σας από το εν λόγω υπουργείο, κι αυτό θα είναι η επιτυχής διοργάνωση του Final 4 του Champions League. Με ειλικρινείς προθέσεις σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε και να τα πούμε περί εξυγίανσης.

ΑΕΚ Σ ‘ ΑΓΑΠΩ

ORIGINAL ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

Υ.Γ: Κύριε Υπουργέ της κυβέρνησης, ρωτήστε δεξιά μα και κυρίως ΑΡΙΣΤΕΡΑ τι εστί ORIGINAL 21... Εμείς είμαστε εδώ, δεν κρυβόμαστε... με το κούτελο μας καθαρό και το κεφάλι μας ψηλά! Τα όποια λάθη μας που προέρχονται μόνο από την ανιδιοτελή αγάπη μας για την ΑΕΚ, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε... την ψυχή μας όμως δεν θα την πουλήσουμε ποτέ σε κανέναν».