Skip to main content

Νέο αίμα στο ΔΣ του ΕΒΕΘ - Πρώτοι Μωραϊτίδης και Καλιακάτσος

Περίπου το 60% των συμβούλων που εξελέγησαν στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης είναι νέα πρόσωπα.

Αίσθηση και θετικά σχόλια προκάλεσε η μεγάλη απήχηση που βρήκαν στα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Θεσσαλονίκης οι υποψηφιότητες του Κωνσταντίνου Μωραϊτίδη και του Χρήστου Καλιακάτσου, με τον συνδυασμό του Ιωάννη Μασούτη «Νέο Επιμελητήριο».

Ο επικεφαλής της Μωραϊτίδης ΑΕ, μίας εταιρείας που καλύπτει σχεδόν όλη τη γκάμα στο εμπόριο και τη μεταποίηση χαλυβουργικών προϊόντων, μετά την πρώτη εκλογή του στο ΔΣ του ΕΒΕΘ στην προηγούμενη αναμέτρηση, πέτυχε να εκλεγεί πρώτος στις φετινές εκλογές, λαμβάνοντας  117 ψήφους σχεδόν διπλάσιες από το 2011.

Παράλληλα, ο κ. Καλιακάτσος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου Nikopolis Hotel, στην πρώτη φορά που συμμετείχε στις εκλογές του ΕΒΕΘ, εξελέγη δεύτερος λαμβάνοντας 113 ψήφους, με μόλις 4 ψήφους διαφορά από τον κ. Μωραΐτίδη.

Άλλωστε, στόχος του συνδυασμού του νεοεκλεγέντος προέδρου του ΕΒΕΘ κ. Μασούτη ήταν να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο Επιμελητήριο, προσθέτοντας νέες δυνάμεις στις καλές βάσεις που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη διοίκηση υπό τον κ. Δημήτρη Μπακατσέλου.

Και αυτό εν πολλοίς επετεύχθη, καθώς το 60% των συμβούλων που εξελέγησαν στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΘ είναι νέα πρόσωπα, με σύγχρονες αντιλήψεις για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, που είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα κοινά και να αναζητήσουν πρακτικές λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα.