Skip to main content

Επιχειρηματίας ο απανθρακωμένος άνδρας στην Κρήτη

Σε επιχειρηματία ανήκει η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στο συνεργείο αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως του Ηρακλείου Κρήτης, όπου σημειώθηκε έκρηξη και πυρκαγιά,
Σε επιχειρηματία ανήκει η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στο συνεργείο αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως του Ηρακλείου Κρήτης, όπου σημειώθηκε έκρηξη και πυρκαγιά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Μανώλη Μιχαλοδημητράκη.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ο θάνατος του άνδρα προήλθε από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, λόγω των αναθυμιάσεων και απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας ότι πρόκειται για ατύχημα.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κασσαβέτης, πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, βρισκόταν στο χώρο του συνεργείου ιδιοκτησίας του, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, το οποίο είχε κλείσει εδώ και ένα χρόνο, όπως και η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που διατηρούσε.

Η σορός του βρέθηκε στη σκάλα ανόδου του υπογείου προς το κατάστημα και δίπλα του υπήρχε φιάλη υγραερίου.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 65χρονη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου παραμένει και η 44χρονη που αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ενώ η 13χρονη κόρη της είναι στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.