Skip to main content

Επιχειρηματική συνεργασία Θεσσαλίας με ΗΠΑ

Θέματα ενίσχυσης των επιχειρηματικών συνεργασιών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν, χθες Πέμπτη, στα γραφεία του ΣΘΕΒ ο πρόεδρος, Απόστολος Δοντάς και μέλη της διοίκησης με την Γενική

Θέματα ενίσχυσης των επιχειρηματικών συνεργασιών βρέθηκαν στο επίκεντρο της  συνάντησης που είχαν, χθες Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, στα γραφεία του ΣΘΕΒ ο πρόεδρος κ. Απόστολος Δοντάς  και μέλη της Διοίκησης με την Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Κάθριν Κέι.

H Γενική Πρόξενος  επεσήμανε ότι στόχος της επίσκεψής της στον ΣΘΕΒ είναι να ενημερωθεί σε πρώτο επίπεδο για την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στη Θεσσαλία . Ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ ευχαρίστησε την κ.Κέι για την επίσκεψή της και την ενημέρωσε για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της βιομηχανίας στην Θεσσαλία καθώς και για θέματα που αφορούν το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα επίκαιρα θέματα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και συμφώνησαν για την αναγκαιότητα ύπαρξης διαύλου επικοινωνίας και συνεργασίας με σκοπό  την ανάπτυξη κοινών δράσεων για την περιοχή  και τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας.