Skip to main content

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Under Armour Run City Challenge

Οι διαδρομές θα έχουν ως αφετηρία και τερματισμό το εμπορικό κέντρο One Salonica ενώ μεγάλο τμήμα των διαδρομών κινείται επί της Λεωφώρου Νίκης.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα έχουν όσοι πάρουν μέρος στους αγώνες δρόμους με την ονομασία "Under Armour Run Thessaloniki City Challenge" την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.

Θα τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή στο κέντρο της πόλης τους, και θα γυμναστούν, ενώ με τη συμμετοχή τους θα ενισχύσουν τα Παιδικά Χωριά SOS Πλαγιαρίου, καθώς μέρος των εσόδων από τη δράση θα προσφερθεί σε αυτά.

Για πρωτοβουλία που θέλουν να γίνει θεσμός έκαναν λόγο οι διοργανωτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες δρόμου διοργανώνονται από την εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Β’ Διαμερίσματος σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Αετός Θεσσαλονίκης. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες Ημιμαραθώνιου, 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Οι διαδρομές είναι εύκολες με αφετηρία και τερματισμό το εμπορικό κέντρο Onesalonica ενώ μεγάλο τμήμα των διαδρομών κινείται επί της Λεωφώρου Νίκης.

«Ζούμε πλέον σε μια εποχή που ούτε το κράτος, ούτε ο δήμος μπορούν να τα κάνουν όλα. Έτσι ο δήμος Θεσσαλονίκης ανοίγει το δρόμο για συνεργασίες και στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες. Θέλουμε τέτοιες δράσεις που στηρίζουν την κοινωνία των πολιτών», ανέφερε στην συνέντευξη τύπου για το Under Armour Run ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών Νίκος Φωτίου.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Β’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης κα Μαρία Λαζαρίδου τόνισε: «Θέλουμε μια κοινωνία πολιτών με ενεργούς πολίτες. Και θέλουμε να δημιουργούμε μια καλύτερη καθημερινότητα στους πολίτες μας και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ελπίζουμε σε αυτούς τους αγώνες δρόμου να πάρουν μέρος όχι μόνο οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και όλου το νομού».

Στη στήριξη που είχε από τον δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και από το Αθλητικό Σωματείο Αετός Θεσσαλονίκης εστίασε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Under Armour κ. Γιάννης Σούμπασης.