Skip to main content

Έρευνα από ΣΕΠΕ για το τραγικό δυστύχημα στην Πλατεία Βικτωρίας

Το υπουργείο εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους της Βασιλικής Παραστατίδου, η οποία έχασε τη ζωή της κατά την έκρηξη στο κατάσταση

To Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα περιθώρια για την πλήρη διερεύνηση του δυστυχήματος στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας, με μία εργαζόμενη νεκρή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.

Το υπουργείο εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους της Βασιλικής Παραστατίδου, η οποία έχασε τη ζωή της κατά την έκρηξη στο κατάσταση και εύχεται ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.

Σημειώνει ακόμη ότι κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του ατυχήματος και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια αλλά και να αποδοθούν ευθύνες, όπου διαπιστωθούν παραβάσεις στην τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Το ΣΕΠΕ ανταποκρινόμενο στον ρόλο του ως εγγυητής της εργατικής νομοθεσίας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα περιθώρια για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών, όπου αυτές αναλογούν, καταλήγει η ανακοίνωση.