Skip to main content

Εργασίες συντήρησης σε Περιφερειακό και Μουδανίων από σήμερα

Ποιες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και σε ποια σημεία των δρόμων θα σημειωθεί αποκλεισμός λωρίδων κυκλοφορίας για τα οχήματα.

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από σήμερα σε Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στους κλάδους σύνδεσης αυτής, από σήμερα έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2016, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο  Κ8 (κόμβος Τριανδρίας), στον κλάδο εξόδου προς Περιφερειακή οδό με κατεύθυνση δυτικά και στον ανισόπεδο κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 το πρωί.
 
2) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως και τον ανισόπεδο κόμβο Κ6 (κόμβος Νεαπόλεως), στον κόμβο Κ7 (κόμβος Επταπυργίου), στον κλάδο εξόδου προς Επταπύργιο και τον ανισόπεδο κόμβο  Κ12 (Αεροδρόμιο- Ν. Μουδανιά), στον κλάδο εξόδου προς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών με κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, από σήμερα ως και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017  θα γίνουν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας (jersey) και συγκεκριμένα στη χιλιομετρική θέση 20+00 (στο ύψος της επιχείρησης «Συννεφούλα») και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και για μήκος περίπου 1 χιλιόμετρο.

Για την εκτέλεση των ασφαλτικών εργασιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη προβλέπεται να γίνει αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία), ενώ για την αντικατάσταση των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης είναι  7:00 πμ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.