Skip to main content

Εργασίες συντήρησης για έναν μήνα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στο τμήμα από τη διασταύρωση με τη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών

Εργασίες συντήρησης επί της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα εκτελεί από αύριο Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και για διάστημα περίπου ενός μηνός η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης έως τα όρια του Ν. Κιλκίς (Κόμβος Ν. Σάντας)», προϋπολογισμού περίπου 1 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στο τμήμα από τη διασταύρωση με τη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών (κόμβος Λητής) έως τα όρια του Νομού Κιλκίς και προς τις δυο κατευθύνσεις, σε καθαρισμό του ερείσματος και μόρφωση τάφρου, σε κοπή χόρτων και κλάδεμα δένδρων και σε οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.