Skip to main content

Ερωτικό το κίνητρο του παραολυμπιονίκη για το έγκλημα στο Μοσχάτο

Ο καβγάς ξεκίνησε για την εν διαστάσει σύζυγό του θύματος, μητέρα δύο παιδιών 8 και 11 ετών, με την οποία ο παραολυμπιονίκης είχε σχέση.

Για την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος φαίνεται πως έγινε το έγκλημα χθες το βράδυ στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Ο καβγάς ξεκίνησε για την εν διαστάσει σύζυγό του θύματος, μητέρα δύο παιδιών 8 και 11 ετών, με την οποία ο 39χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου φέρεται να διατηρεί σχέσεις.

Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, τον πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι, κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου και έφυγε αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Το θύμα, αν και βαριά τραυματισμένο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Δοροβίτσας, μίλησε στο protothema.gr και ανέφερε ότι το θύμα αντιμετώπιζε μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ύστερα από μήνυση της πρώην συζύγου του στην οποία μάρτυρας θα ήταν και ο παραολυμπιονίκης με τον οποίο η γυναίκα είχε σχέση.

Σύμφωνα με το δικηγόρο που είχε χειριστεί την υπόθεση διαζυγίου του θύματος με την πρώην σύζυγό του, το θύμα τον είχε επισκεφθεί το απόγευμα πριν το μοιραίο βράδυ προκειμένου να μιλήσουν για υπόθεσή τους.

«Μεταξύ του 47χρονου που δολοφονήθηκε από τον παραολυμπιονίκη και της πρώην συζύγου του υπήρχε τρομερή αντιδικία τόσο σε αστικό μέρος όσο και σε ποινικό με εκατέρωθεν μηνύσεις», ανέφερε.