Skip to main content

ΕΣΗΕΜΘ: Ημερίδες για πρακτικές εγγραμματισμού σε Θεσσαλονίκη - Καβάλα

Οι ημερίδες έχουν γενικό τίτλο «Πρακτικές Εγγραμματισμού: Αλλάζοντας τη σχέση κοινού και ΜΜΕ». Θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Απριλίου.

Δύο ημερίδες με αντικείμενο την εκπαίδευση του κοινού στην αναγνώριση και τη διαχείριση του αξιόπιστου ενημερωτικού περιεχομένου διοργανώνουν από κοινού η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και η Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Konrad-Adenauer στην Ελλάδα.

Οι ημερίδες έχουν γενικό τίτλο «Πρακτικές Εγγραμματισμού: Αλλάζοντας τη σχέση κοινού και ΜΜΕ» και θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 (αίθουσα συνεδρίων ΕΣΗΕΜ-Θ, Στρατηγού Καλλάρη 5) και στην Καβάλα την Κυριακή 21 Απριλίου 2018 (Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός», Κασσάνδρου 8).

Οι εργασίες απευθύνονται σε φοιτητές δημοσιογραφίας, επαγγελματίες από τον χώρο της Ενημέρωσης, εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας, καθώς και στο ευρύ κοινό και περιλαμβάνουν:

Συζήτηση στρογγυλής Τραπέζης με τη συμμετοχή του κοινού.

Δύο εξειδικευμένα Εργαστήρια για θέματα που αφορούν την διαχείριση περιεχομένου με αξιόπιστο τρόπο στις αίθουσες σύνταξης, στις σχολικές αίθουσες, στο διαδίκτυο. 

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τις εργασίες, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής.