Skip to main content

Εταίρους στο διαδικτυακό στοίχημα αναζητεί ο ΟΠΑΠ

Την επέκταση του στο διαδικτυακό στοίχημα μέσα στο επόμενο έτος εξετάζει ο ΟΠΑΠ, πραγματοποιώντας το τελευταίο διάστημα επαφές με περισσότερες από οκτώ εταιρίες του χώρου.
Την επέκταση των δραστηριοτήτων του στο διαδικτυακό στοίχημα μέσα στο επόμενο έτος εξετάζει ο ΟΠΑΠ, πραγματοποιώντας το τελευταίο διάστημα επαφές με περισσότερες από οκτώ εταιρίες του χώρου, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Γιάννη Σπανουδάκη.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ έχει πραγματοποιήσει επαφές με τις εταιρίες Paddy Power, 888, Playtech, Bwin, Partygaming, G2 και bet 365. «Δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε ακόμη το ύψος της επένδυσης που θα πραγματοποιηθεί», δήλωσε σε συνέντευξή του ο κ. Σπανουδάκης, συμπληρώνοντας ότι η τελική επιλογή του συμμάχου θα γίνει αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί το νομοσχέδιο για το άνοιγμα της αγοράς.

Σχετικά με τους οικονομικούς στόχους της εταιρίας, εκτίμησε πως οι φετινές πωλήσεις θα συγκρατηθούν στα επίπεδα του 2009 (5,4 δισ. ευρώ), παρά τη μείωση κατά 425 εκατ. ευρώ που εμφανίστηκε στα έσοδα από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, σε σύγκριση με το 2006.