Skip to main content

Εθνική: Η αποστολή για Ελβετία - Αίγυπτο, μέσα οι Λημνιός - Κουλούρης

Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της γαλανόλευκης για τα δύο φιλικά παιχνίδια καλώντας για πρώτη φορά τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Tους 27 ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος για τους δύο φιλικούς αγώνες με την Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και την Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης) επέλεξε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Δημήτρης Λημνιός και Ευθύμης Κουλούρης κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην αποστολή της «γαλανόλευκης» ενώ σε αυτήν επέστρεψε ο Νίκος Καρέλης.

Αναλυτικά, την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απαρτίζουν οι: Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός και Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).