Skip to main content

Αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια σήμερα σε όλη την χώρα

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα νοτιοανατολικά 7 και από το απόγευμα πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα εκδηλωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 (μείον 3) έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ βορειοανατολικοί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.