Skip to main content

Αίθριος καιρός σε Μακεδονία και Θράκη - Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές με σταδιακή βελτίωση, προβλέπονται σήμερα στα νοτιοανατολικά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.