Skip to main content

Αίθριος καιρός σήμερα - Χωρίς μεταβολή η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα στις νότιες νησιώτικες περιοχές, ενώ τοπικές βροχές αναμένονται και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς κελσίου.