Skip to main content

Αίθριος καιρός σήμερα στη Β. Ελλάδα - Σε άνοδο η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς

Tοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα στα ανατολικά και τα νότια, ενώ στα νοτιοδυτικά προβλέπονται μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως δυτικά και βόρεια και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου.