Skip to main content

Έτοιμη να διεκδικήσει τη δημαρχία στον δήμο Θεσσαλονίκης η Καλφακάκου

Η κ. Καλφακάκου υπογράμμισε πως έχει «μεγάλη επιθυμία» να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης, αφήνοντας αιχμές για την αντιπολίτευση των Εντάξει.

Έτοιμη να διεκδικήσει τη δημαρχία στον δήμο Θεσσαλονίκης στις δημοτικές εκλογές του 2019, δηλώνει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτή Πόλη", Ρία Καλφακάκου.

Η κ. Καλφακάκου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", σχολίασε τις δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ότι δεν διεκδικεί υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

"Πάντα έλεγε ο κ. Μπουτάρης πως είναι σοσιαλδημοκράτης και κεντρώος. Νομίζω ότι κανείς δεν του πρότεινε κάποια συγκεκριμένη συνεργασία, ούτε αυτός πρότεινε σε κανέναν. Είναι δική του απόφαση το τι θα κάνει" είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα εάν η ίδια θα είναι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές, η κ. Καλφακάκου υπογράμμισε πως έχει "μεγάλη επιθυμία" να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που αντιπολιτεύεται η παράταξη των "Εντάξει", με επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη.

"Είμαι παρούσα και ασχολούμαι με όλα τα προβλήματα της πόλης. Μπορεί να με κρίνει κάποιος γι' αυτά που λέω, όμως δεν υπάρχει θέμα που δεν το έχω μελετήσει σε βάθος. Και δεν λέω μόνο συνθήματα, όπως κάνει συχνά η μείζονα αντιπολίτευση του κ. Καλαφάτη. Άρα σημαίνει ότι έχω μια μεγάλη επιθυμία και δυνατότητα να ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα με σοβαρότητα, συνέπεια και χωρίς λαϊκισμούς. Συνεπώς πιστεύω ότι η παράταξή μας και εγώ προσωπικά θα μετάσχουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές" ανέφερε η επικεφαλής της "Ανοιχτής Πόλης".