Skip to main content

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ ενόψει Παναιτωλικού - Η αποστολή του «Δικεφάλου» (vid)

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα ενώ ειδικό βάρος δόθηκε στην εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων

Mε προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ (δείτε εδώ) ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η τελευταία πρόβα ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δείχνει στους ποδοσφαιριστές του όλα όσα θέλει να κάνουν στο γήπεδο κόντρα στους Αγρινιώτες προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ειδικό βάρος δόθηκε και στην εκμετάλλευση, όσο και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Πέρα από το όνομα του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι καθαρό.

Αναλυτικά, την αποστολή του «Δικεφάλου» απαρτίζουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης και Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή του Παναιτωλικού απαρτίζουν οι: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας και Βακράκος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάζουρεκ, Μπράβο, Ρότσα, Κουσιάδης και Παρράς.