Skip to main content

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης στοχεύει στη διασφάλιση της σταθερής τροφοδοσίας 100 οικογενειών κάθε μήνα

Στη δημιουργία Δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει προχωρήσει ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών του δήμου, που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στοχεύει στη διασφάλιση της σταθερής τροφοδοσίας 100 οικογενειών κάθε μήνα. Ολα τα είδη είναι εντελώς δωρεάν και θα διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης, παιχνίδια και είδη ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd, dvd. Οι ποσότητες των προϊόντων που θα διανέμονται θα είναι ανάλογες με τα εκάστοτε διαθέσιμα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι δικαιούχοι που θα επιλεγούν θα λαμβάνουν υποστήριξη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για έτος. Δικαιούχοι που μετέχουν ως ωφελούμενοι στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) μέσω Κ.Ε.Α., δε μπορούν να είναι ταυτόχρονα δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από 3 /1/2018 έως 17/1/2018 και ώρες από 9:00 έως 14:00, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Τ.Κ.56121).