Skip to main content

Europa League: Όρθια η ΑΕΚ στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν (0-0)

Η Ένωση έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο - Εκπληκτικός ο Ανέστης με σωτήριες επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος

Υπερπολύτιμη ισοπαλία (0-0) απέσπασε η ΑΕΚ μέσα στο Σαν Σίρο απέναντι στη Μίλαν, απαραμένοντας αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές και βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή της στους «32» του Europa League.

Η Ένωση έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας μάλιστα και μοναδική ευκαιρία με τον Σιμόες στο 30' για να πετύχει γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν πίεσε αρκετά για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά είχε απέναντί της έναν εκπληκτικό Ανέστη, ο οποίος έκανε τρεις σωτήριες επεμβάσεις.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ριέκα κέρδισε μέσα στην Αυστρία την Αούστρια Βιέννης με 1-3.

Η βαθμολογία του ομίλου (σε τρεις αγωνιστικές):

1. Μίλαν 7

2. ΑΕΚ 5

3. Ριέκα 3

4. Αούστρια Βιέννης 1

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μίλαν (Μοντέλα): Τζ. Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ροντρίγκεθ, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (73' Κεσιέ), Λοκατέλι, Σούσο (83' Μπορίνι), Τσαλχάνογλου, Αντρέ Σίλβα (62' Κάλινιτς), Κουτρόνε.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (93' Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (64' Αραούχο), Λιβάγια (76' Μπακασέτας).