Skip to main content

European Business Awards: Η Admine Εθνικός Πρωταθλητής Customer Focus

Τα European Business Awards κλείνουν εννιά χρόνια πετυχημένης παρουσίας με την εμπλοκή περισσότερων από 32.000 επιχειρήσεων σε 33 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Admine αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής Customer Focus στα European Business Awards που διοργανώνονται με χορηγία της RSM. Πρόκειται για έναν σημαντικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διεξάγεται με την υποστήριξη ηγετών της αγοράς, ακαδημαϊκών, μέσω ενημέρωσης και πολιτικών αντιπροσώπων.  Τα European Business Awards κλείνουν εννιά χρόνια πετυχημένης παρουσίας με την εμπλοκή περισσότερων από 32.000 επιχειρήσεων σε 33 ευρωπαϊκές χώρες. Η Admine αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής και συνεχίζει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Η Admine είναι ένα βραβευμένο διαφημιστικό agency που παρέχει 360ο “digital first” επικοινωνία παράγοντας και αξιοποιώντας αποτελεσματικά ψηφιακές τεχνολογίες, καίριο στρατηγικό insight και δημιουργικότητα. Κάθε πελάτης που υπογράφει με την Admine, αποκτά έναν συνεργάτη εξειδικευμένο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ολοκληρωμένμη επικοινωνία.

Η Admine έχει παρουσία στην Κύπρο από το 2011 υποστηρίζοντας την digital επικοινωνία κορυφαίων πελατών όπως της Τράπεζας Κύπρου, των Marks & Spencer και άλλων, ενώ από το τελευταίο τρίμηνο του 2015 έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και στην Πορτογαλία.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε αναδειχθεί Εθνικοί Πρωταθλητές εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Τα European Business Awards είναι αναγνωρισμένα ως φορέας που αναδεικνύει τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις. Ανυπομονούμε για την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου της διαδικασίας, όπου θα κληθούμε να εξηγήσουμε την επιτυχία σε επιχειρηματικό επίπεδο», δήλωσε ο κ. Τηλέμαχος Μαυράκης, CEO της Admine.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Adrian Tripp, CEO των European Business Awards συνεχάρη την Admine και όλες τις εταιρείες που εκπροσωπούν τη χώρα τους ως Εθνικοί Πρωταθλητές και διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας ισχυρής επιχειρηματικής κοινότητας».