Skip to main content

Eurowings για «Μακεδονία»:Κανονικά στις γιορτές, μετά πτήσεις... τέλος

Η εταιρεία ακυρώνει όλες τις πτήσεις της από 11 Ιανουαρίου έως 22 Μαρτίου, λόγω των έργων στο «Μακεδονία». Αναλυτικά ποιες πτήσεις ακυρώνονται.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις της Eurowings από και προς τη Θεσσαλονίκη από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσαν πηγές της low cost γερμανικής εταιρείας στη Voria.gr.

Σημειώνεται ότι μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου η εταιρεία πραγματοποιεί ανακατευθύνσεις των πτήσεών της στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, επικαλούμενη τις εργασίες στον κεντρικό διάδρομο προσαπογειώσεων του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, λόγω των εργασιών η εταιρεία θα προχωρήσει σε ακύρωση όλων των πτήσεων της από και προς Θεσσαλονίκη από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 22 Μαρτίου, ενώ μένει να διευκρινιστεί αν για αυτό το διάστημα θα εξυπηρετεί από το αεροδρόμιο της Καβάλας.

«Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας στο αεροδρόμιο Μακεδονία, λόγω των εργασιών συντήρησης, ωστόσο οι πτήσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν θα επηρεαστούν», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι οι παρούσες συνθήκες του προσωρινού τροχοδρόμου δεν συμβαδίζουν με την πολιτική ασφάλειας της εταιρείας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Voria.gr, οι πτήσεις που ακυρώνονται, λόγω των έργων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι οι εξής:

  • Στουτγκάρδη - Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για κάθε Πέμπτη από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 22 Μαρτίου, με αριθμό πτήσης 2682.
  • Θεσσαλονίκη - Στουτγκάρδη: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για κάθε Πέμπτη από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 22 Μαρτίου, με αριθμό πτήσης 2683.
  • Ντίσελντορφ - Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για κάθε Τρίτη από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 30 Ιανουαρίου, με αριθμό πτήσης 9654.
  • Θεσσαλονίκη - Ντίσελντορφ: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για κάθε Τρίτη από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 30 Ιανουαρίου, με αριθμό πτήσης 9655.
  • Ντίσελντορφ - Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για κάθε Τρίτη από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου, με αριθμό πτήσης 9654.
  • Θεσσαλονίκη - Ντίσελντορφ: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για κάθε Τρίτη από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου, με αριθμό πτήσης 9655.


Υπενθυμίζεται ότι από τα τέλη Νοεμβρίου, όποτε και άρχισαν οι εργασίες, εκτός από την Eurowings και άλλες δύο αεροπορικές εταιρείες, η βρετανική easyJet και η ουγγρική Wizz Air έχουν προχωρήσει σε ακυρώσεις πτήσεων στο Μακεδονία και εκτροπές, λόγω των έργων που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα και μέχρι τις αρχές Μαρτίου.