Skip to main content

Εύθραυστη η οικονομική ανάκαμψη στη Βρετανία σύμφωνα με τον Μπράουν

Την εκτίμηση ότι η οικονομική ανάκαμψη στη Βρετανία βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και πως δεν είναι η στιγμή για αλλαγή πορείας εξέφρασε, λίγους μήνες πριν τις εκλογές στη χώρα, ο Βρετανός πρωθυπουργός Γ
Την εκτίμηση ότι η οικονομική ανάκαμψη στη Βρετανία βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και πως δεν είναι η στιγμή για αλλαγή πορείας εξέφρασε, λίγους μήνες πριν τις εκλογές στη χώρα, ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν.

Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε ότι:«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, σε ένα σταυροδρόμι για τηνανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας, αλλά και για την παγκόσμιαοικονομική διακυβέρνηση που θα καθορίσει τις επόμενες δεκαετίες για μαςκαι τα παιδιά μας, αλλά και για τις οικογένειες και τα παιδιά σε όλοντον κόσμο».

Παράλληλα πρόσθεσε:«Διακυβεύονται πολλά. Δεν τολμάμε να θέσουμε σε κίνδυνο την ανάκαμψη.Περάσαμεμαζί την καταιγίδα, αλλά ακόμα υπάρχουν μπροστά μας ουσιαστικοίκίνδυνοι. Θα υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο. Πιστεύω πως ο μόνος τρόπος νατα ξεπεράσουμε είναι με το να δείξουμε την ίδια δύναμη καιαποφασιστικότητα όπως στη διάρκεια της κρίσης».