Skip to main content

ΕΒΕΘ: Συναντήσεις B2B με Βούλγαρους επιχειρηματίες στις 21 Φεβρουαρίου

Οι ενδιαφερόμενοι για τις κατ΄ιδίαν συναντήσεις πρέπει να συμπληρώσουν το online Δελτίο Συμμετοχής μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου.

Επιχειρηματίες από τη Βουλγαρία θα επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) για να συναντηθούν με μέλη της διοίκησης του ΕΒΕΘ, αλλά και με επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ τους.

Η επίσκεψη της βουλγαρικής αντιπροσωπείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί.

Τα μέλη της οκταμελούς αποστολής, που δραστηριοποιούνται στους τομείς των παιδικών ενδυμάτων, τροφίμων (noodles, σνακς, σοκολατοειδών, γαλακτοκομικών προϊόντων), ιχθυοκαλλιέργειας, κτηνιατρικών φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής, υποκατάστατων γάλακτος, βιοκτόνων και ζωοτροφών σε κόκκους, προτίθενται να συμμετάσχουν σε Β2Β συναντήσεις με 'Ελληνες ομολόγους τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), στην αγγλική γλώσσα.

Oι ενδιαφερόμενοι για τις κατ΄ιδίαν συναντήσεις -η συμμετοχή στις οποίες είναι δωρεάν- πρέπει να συμπληρώσουν στην αγγλική γλώσσα το σχετικό on line Δελτίο Συμμετοχής (δείτε εδώ), μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, ενώ για τον αναλυτικό κατάλογο των βουλγαρικών επιχειρήσεων (δείτε εδώ) μπορούν να επισκέπτονται την ομότιτλη καταχώριση στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr. Για τυχόν διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ στο τηλ. 2310-370132.