Skip to main content

Εύβοια: Ξέσπασε πυρκαγιά σε κηροποιείο – Κινδύνευσε η ζωή μιας κοπέλας

Πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ εισέβαλαν σε διαμέρισμα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα που υποστηρίζεται από οξυγόνο.

Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα σε κατοίκους πολυκατοικίας στην Εύβοια, πυρκαγιά που ξέσπασε σε κηροποιείο.

Σύμφωνα με το «tvstar.gr», στις 07:30 το πρωί 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες έφτασαν στην περιοχή Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας για να σβήσουν τη φωτιά και να προστατεύσουν τους ενοίκους, καθώς το κατάστημα βρισκόταν κάτω από τριώροφη πολυκατοικία.

Αμέσως, οι πυροσβέστες ενήργησαν ώστε να διασφαλιστεί η υγεία τους και τα σπίτια τους, ενώ με διασώστες του ΕΚΑΒ εισέβαλαν σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα που υποστηρίζεται από οξυγόνο.

Οι καπνοί, αλλά και η διακοπή του ρεύματος στην πολυκατοικία από τη φωτιά, έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή της κοπέλας, αλλά με την συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής δεν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα.

Δεν χρειάστηκε τελικά να γίνει μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, παρά μόνο ο απαιτούμενος εξαερισμός στο σπίτι.

Όσο για το κηροποιείο, δυστυχώς, καταστράφηκε ολοσχερώς.

 Στο σημείο έφτασε και ο ιδιοκτήτης που δεν μπορούσε να πιστέψει τι του έχει συμβεί. Τον συντονισμό των δυνάμεων είχε ο δ/κτής, Κώστας Ρίνης. Προανάκριση για τα αίτια κάνει η Π.Υ.Χαλκίδας