Skip to main content

Συνελήφθη ένας 55χρονος για την άγρια δολοφονία στις Σέρρες

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 55χρονο υπήκοο Βουλγαρίας - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα για προσωπικούς λόγους.

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 48χρονου υπηκόου Βουλγαρίας που έγινε το βράδυ της 11ης προς 12ης Φεβρουαρίου στην πόλη των Σερρών (δείτε εδώ)

Για την υπόθεση συνελήφθη 55χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι στις 15 Φεβρουαρίου εντοπίστηκε η σωρός του 48χρονου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην πόλη των Σερρών και όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Στον χώρο μετέβη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης  Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, για την εξερεύνηση του χώρου και τη συλλογή ιχνών και πειστηρίων.

Από την έρευνα των αστυνομικών και την αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 55χρονος δράστης φιλοξένησε τον 48χρονο ομοεθνή του στο σπίτι και για προσωπικούς λόγους του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο την ώρα που κοιμόταν, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 55χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή του Σιδηροκάστρου όπου είχε καταφύγει και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.