Skip to main content

Συνελήφθη 44χρονη που είχε «ρημάξει» οχήματα στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών συνέλαβε μια 44χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμεί ποινή φυλάκισης 7 μηνών

Στη σύλληψη μιας 44χρονης ημεδαπής, η οποία έσπασε το τζάμι Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και προσπαθούσε να εισέλθει εντός προχώρησε ένας διερχόμενος αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, προέκυψε ότι η συλληφθείσα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχάιρι, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Δεκεμβρίου 2016 έως μέσα Μαρτίου 2017 περίπου, σε περιοχές εδαφικής αρμοδιότητας της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διέρρηξε 6 ακόμη οχήματα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, εργαλεία και διάφορα προσωπικά αντικείμενα – έγγραφα.

Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για απόπειρα κλοπής, ενώ με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, της είχε επιβληθεί ο όρος της εμφάνισής της στην ανωτέρω Υπηρεσία, πλην όμως έπαυσε να εμφανίζεται από τον Ιούλιο του 2016.