Skip to main content

Εξιχνιάστηκαν εννέα ένοπλες ληστείες στη Βόρεια Ελλάδα

Συνελήφθησαν χθες το πρωί δύο Έλληνες, ηλικίας 37 και 40 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνολικά εννέα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και μία απόπειρα διάρρηξης ATM σε Καβάλα, Σέρρες και Θεσσαλονί

Συνελήφθησαν χθες το πρωί δύο Έλληνες, ηλικίας 37 και 40 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνολικά εννέα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και μία απόπειρα διάρρηξης ATM σε Καβάλα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ Καβάλας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τον Αύγουστο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012, ο 37χρονος άλλοτε με συνεργό το 40χρονο και άλλοτε μαζί με άγνωστο στις αρχές πρόσωπο, είχε διαρρήξει πολυάριθμα καταστήματα ΠΡΟΠΟ, ίντερνετ καφέ και μπαρ, κυρίως σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα.

Δύο από τα τρία όπλα που βρέθηκαν μετά από έρευνα στα σπίτια των φερόμενων ως δραστών, αποδείχτηκε μετά από έρευνα ότι έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρεις από τις ληστείες.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.