Skip to main content

Εξόρμηση καθαριότητας στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης

Νέα εξόρμηση καθαριότητας πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με εθελοντές της ΧΑΝΘ, αύριο στη νησίδα του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, από τις 19.00 το απόγευμα έως τις 20.30.

Νέα εξόρμηση καθαριότητας πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης σε  συνεργασία με  εθελοντές της ΧΑΝΘ, αύριο στη νησίδα του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, στη δυτική είσοδος της πόλης, από τις 19.00 το απόγευμα έως τις 20.30. Η συνάντηση εθελοντών θα γίνει στις 18.30 στο χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου City Gate.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εθελοντικής δράσης με το σύνθημα «Είμαι πολίτης και όχι απλά κάτοικος», θα καθαριστούν οι δενδροδόχοι των δημοτικών δενδροστοιχιών της περιοχής και θα ακολουθήσει ξεβοτάνισμα από τα ζιζάνια.

 «Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές της ΧΑΝΘ για τη δράση “Είμαι πολίτης και όχι απλά κάτοικος” και για την εξαιρετική συνεργασία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειές μας, βρίσκουν ανταπόκριση από ομάδες με παράδοση στον εθελοντισμό και θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους συμπολίτες μας να υποστηρίξουν και να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ιδιαίτερα σήμερα, στην εποχή της οικονομικής κρίσης η προσωπική προσφορά του καθενός είναι παραπάνω από πολύτιμη. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καλές ιδέες και σε συνεργασίες με εθελοντικές ομάδες», τόνισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, Κωνσταντίνος Ζέρβας.