Skip to main content

Fam Fiesta την Κυριακή στο Block 33- Ήρθε η ώρα για «Μικρούς Μάγειρες»

Η ομάδα του KIDOT προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα λαχταριστό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της διατροφής και της μαγειρικής.

Την Κυριακή, 15 Απριλίου, πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση του Fam Fiesta by KIDOT στον πολυχώρο του Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33) με θεματική του «Μικρούς Μάγειρες».

Η ομάδα του KIDOT προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα λαχταριστό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της διατροφής και της μαγειρικής, γεμάτο ψυχαγωγικές βιωματικές δράσεις, παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης, θεατρικά δρώμενα, μουσική και φυσικά πολύ χορό!

«Ξεκινάμε από νωρίς καλωσορίζοντας τους επισκέπτες μας με ένα event…σκέτη γλύκα! Σοκολατιστείτε! Ποιοι κατοικούν στη Σοκολατοχώρα; Από πού βγαίνει η σοκολάτα; Παιχνίδια γάλακτος και αγώνες πραλίνας εναντίον κουβερτούρας, ιστορικές μάχες για το περίφημο κακαόδεντρο και σοκολατένιοι καταρράκτες μας προσκαλούν σε ένα διαφορετικό ταξίδι στην ιστορία της σοκολάτας.

Συνεχίζουμε με βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις γευσιγνωσίας και μαγειρικής! Μήπως η γεύση του φαγητού δεν είναι η ίδια αν δεν το έχετε ξαναδεί; Τι συμβαίνει όταν μικραίνουν οι ποδιές και τα καπέλα; Το Masterchef Junior-Blind Taste Test και το Masterchef Junior-Creativity Test προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους σε συναρπαστικές δοκιμασίες τυφλής γευσιγνωσίας και μαγειρικής βοηθώντας τους να γνωρίσουν περισσότερα για τη σωστή και υγιεινή διατροφή συνδυάζοντας τη διασκέδαση, το μαγείρεμα και την εκμάθηση βασικού λεξιλογίου στα Αγγλικά», αναφέρουν οι διοργανωτές μιλώντας για τα δρώμενα της Κυριακής.

Στο 1o Fam Fiesta συμμετέχει ο Βασίλης Χατζόπουλος, που πήρε μέρος το 2018 στο παιχνίδι Master Chef. «Φτιάχνουμε παρέα τα πιο λαχταριστά και συγχρόνως υγιεινά γλυκά τρουφάκια, μαθαίνουμε πώς να συνδυάζουμε φρούτα και λαχανικά και μαγειρεύουμε κάνοντας τους πιο απρόοπτους και τολμηρούς συνδυασμούς εναλλακτικών υλικών! Παράλληλα ρωτάμε και μαθαίνουμε για τη διατροφή, τη μαγειρική και το επάγγελμα του μάγειρα ενώ οχτώ από εμάς θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στον πιο νόστιμο και διασκεδαστικό διαγωνισμό μαγειρικής», αναφέρει η ομάδα του KIDOT. 

Ακόμα υπόσχεται διαδραστικά παιχνίδια που κάνουν την γυμναστική διασκέδαση, μαθήματα yoga για παιδιά που συνδυάζουν τη χαρά με την κίνηση, all day event και δράσεις από τον Παιδικό Ιανό καθώς και ένα ξέφρενο πάρτι που θα ταξιδέψει τους μεγάλους επισκέπτες σε εποχές που ήταν οι ίδιοι παιδιά.

Παράλληλα με τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα ψυχαγωγικά event, στον χώρο διεξαγωγής του Fam Fiesta θα βρίσκεται το πιο family oriented market δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν στοχευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για το παιδί, τον έφηβο αλλά και ολόκληρη την οικογένεια καθώς και να συνομιλήσουν με μερικούς από τους εισηγητές των δράσεων του 1ου Fam Fiesta!

Πληροφορίες

Οι επισκέπτες του Fam Fiesta καλούνται να βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής πριν την έναρξη των δράσεων και των εργαστηρίων έτσι ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά!

Για τις δράσεις με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα υπάρχει ηλεκτρονική προεγγραφή η οποία και θα ανοίξει λίγες ημέρες πριν τη συνάντησή μας. Προεγγραφές θα πραγματοποιούνται και στον χώρο διεξαγωγής την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Το Fam Fiesta είναι μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Έτσι, οι δράσεις μας απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά προάγοντας την αλληλεπίδραση και τις δραστηριότητες γονέα-παιδιού!

Οι γιορτινές μας συναντήσεις απευθύνονται σε όλα τα παιδιά! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, η ομάδα του KIDOT παρέχει στους συμμετέχοντες των Fam Fiesta Workshop παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα.

Με τη Συμμετοχή:
Ανέμη * Art House * Dyslexia Centers Pavlidis Method * Galileo Galilei Generation * Happy Teapot * Kidox * Kids Fun Factory * Qoela * Think Organic * UP move & play * Παιδικός Ιανός
Special Guest: Βασίλης Χατζόπουλος (Master Chef 2018)
Με την υποστήριξη του Σάλτας Έπιπλο

Ώρα προσέλευσης: 10:00 π.μ.
Είσοδος: Ενήλικες:3€
Παιδιά: Δωρεάν
Ελεύθερο parking

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προεγγραφές στα Fam Fiesta Workshops του 1ου Fam Fiesta “ Μικροί Μάγειρες”, σύντομα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.famfiesta.gr και τα social media του KIDOT Festival!