Skip to main content

Φέρε μου τον έλεγχο, να σου βάλω άριστα…

Την επόμενη Τετάρτη , συνεδριάζει η παράταξη Ψωμιάδη για να αναδείξει τα εννέα στελέχη της Επιτροπής Μητροπολιτικής Διοίκησης ή κάτι...
Την επόμενη Τετάρτη , συνεδριάζει η παράταξη Ψωμιάδη  για να αναδείξει τα εννέα στελέχη της Επιτροπής Μητροπολιτικής Διοίκησης ή κάτι τέτοιο… ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ και μεγαλεπήβολο, όπως τα περισσότερα του τόπου τούτου. Κανονικά και με το νόμο, τις εισηγήσεις των προσώπων που θα αναλάβουν  θέση στην επιτροπή και ουσιαστικό ρόλο δίπλα στον τοπικό αντιπεριφερειάρχη Τζιτζικώστα πρέπει να τις κάνει αυτός και μόνο αυτός.

Όμως , όλοι περιμένουν,  με απόλυτη φυσικότητα  τα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι να είναι επιλογής του Περιφερειάρχη Ψωμιάδη, ο οποίος πιθανότατα  θα τα πάει προς …διαβούλευση με τους «συνεργάτες» του, λίγο πριν την ψηφοφορία!

Θα μου πείτε τέτοιο καπέλωμα και τέτοιο σύστημα  δεν «παίζει» παντού; Σε Βουλή, συνδικαλιστικά όργανα και δήμους;  Ευτυχώς, δηλαδή που ο αντιπεριφερειάρχης Τζιτζικώστας διατέλεσε βουλευτής και δεν παρεξηγείται εύκολα, αν και πολλοί θα το ήθελαν, για να καθαρίσει τη "δική" τους μπουγάδα. Ξέρει τα βασικά, απ έξω και ανακατωτά, και  τα έμαθε δίπλα στους καλύτερους της ΝΔ. Όλες τις  δημοκρατικές μεθόδους επιβολής απόψεων, προσώπων και κυρίως πολιτικών. Αυτό κάνει και τώρα δίπλα στον βετεράνο και παλαίμαχο της αυτοδιοίκησης, παλιό φίλο του πατέρα του Γιώργου Τζιτζικώστα και ως πολύ νεότερος  κρατάει σημειώσεις.. .

ΥΓ:  Επιμένουν οι πληροφορίες της voria.gr για τα ονόματα των θεματικών αντιπεριφερειαρχων.  Διονύσης Ψωμιάδης – φυσικά -  Φωτοπουλος και Ευθυμιάδης.  Άλλωστε ο Περιφερειάρχης δεν έχει «εκπαιδεύσει» περισσότερους για τις θέσεις διοίκησης για να έχει τώρα να διαλέξει (Τσαμασλής και Τζόλλας μάλλον εξαιρούνται…γενικώς).