Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ: ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν ένα σύντομο βίντεο, αποτυπώνοντας με τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο μια ευχή για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ.

Με αφορμή τη φετινή 40η επετειακή του διοργάνωση, το Φεστιβάλ Δράμας καλεί όλους τους χρήστες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να φτιάξουν τη δική τους πρωτότυπη «μικρού μήκους ευχή» για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ, να την κοινοποιήσουν στο Facebook ή στο Instagram και να διεκδικήσουν ένα από τα έπαθλα του διαγωνισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν ένα μικρό, σύντομο βίντεο, αποτυπώνοντας με τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο μια ευχή για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ, χρησιμοποιώντας το hashtag #Drama40, ενώ το βίντεο θα πρέπει να αναρτηθεί στην ομάδα Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο Facebook ή στο προφίλ του διαγωνιζόμενου στο Instagram, πάντα με το hashtag #Drama40. Η μέγιστη διάρκεια του κάθε βίντεο ορίζεται στο 1 λεπτό.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 23:59 της Παρασκευής 1η Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν λίγες μέρες αργότερα. Τις συμμετοχές του διαγωνισμού θα κρίνει τριμελής επιτροπή που θα ορίσει η καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ. Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στη Δράμα και να παρακολουθήσει από κοντά τη διοργάνωση.

Το 1ο βραβείο του διαγωνισμού είναι δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου της Δράμας, για τον νικητή και έναν συνοδό του, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, μαζί με δύο διαπιστεύσεις καλεσμένων του Φεστιβάλ και όλο το σχετικό υλικό της φετινής διοργάνωσης. Ο 2ος και ο 3ος νικητής θα κερδίσουν διαπιστεύσεις καλεσμένων του Φεστιβάλ και την τσάντα με το σχετικό υλικό, ενώ ο 4ος και ο 5ος νικητής θα κερδίσουν προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ