Skip to main content

Φιάσκο Γρίπη

Η γρίπη του ψεύδους και ο χορός των δισεκατομμυρίων.

«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο παγκόσμιος απολογισμός από τη νέα γρίπη A (H1N1) γρίπη των χοίρων φτάνει τους ...νεκρούς και τους ..... ασθενείς σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο». (Το παράξενο είναι, ότι ο αριθμός των υποτιθέμενων νεκρών και ασθενών ποικίλει από ανακοίνωση σε ανακοίνωση, από κανάλι σε κανάλι και από site σε site, δημιουργώντας την πολυπόθητη σύγχυση στις μάζες.)

  

«Την ίδια ώρα η Ελβετική Roche ανακοίνωσε, ότι είναι έτοιμη να στείλει 3 εκατομμύρια δόσεις του αντι-ιικού σκευάσματος Tamiflu ανά τον κόσμο, ενώ η Βρετανική φαρμακευτική εταιρεία Glaxo-Smith-Kline, που παρασκευάζει το δεύτερο φάρμακο που συνιστάται από τον Π.Ο.Υ., το Relenza, έχει χορηγήσει 100.000 στελέχη στις Μεξικανικές αρχές και αναζητά τρόπους για την αύξηση της παραγωγής. Επίσης 50 εκ. εμβόλια πουλήθηκαν στην Βρεταννική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας».


«Δεν είναι τυχαίο, πως προ ημερών η κυβέρνηση Ομπάμα ζήτησε απ΄ το Κογκρέσο την έγκριση 1,5 δισ. δολαρίων για τη λήψη μέτρων έναντι της ασθένειας. Ούτε τυχαία είναι τα εκατομμύρια ευρώ, που δαπανήθηκαν διεθνώς για την αγορά διαγνωστικών εργαλείων της νέας «γρίπης των χοίρων», χρηματοδότησης πειραμάτων και αγοράς μελλοντικών αντιγριπικών εμβολίων. Εμβόλια, που αναμένεται να παράξουν Φαρμακοβιομηχανίες όπως οι Sanofi - Afentis, GlaxoSmithKline, Baxter International που είτε συνεργάζονται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), είτε (και...) με τον Αμερικάνικο Στρατό (όπως η Βaxter), γεμίζοντας εκ νέου τα ταμεία τους με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια».

 

Αυτά είναι τα τελευταία νέα της Χολλυγουντιανής παραγωγής ταινίας θρίλερ, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, που παίζεται στα κανάλια των τηλεοράσεών μας με τον τίτλο: «Η γρίπη των χοίρων»! Στην παρωδία αυτή τρόμου και ψέμματος συμμετέχουν πολλοί καλοπληρωμένοι ηθοποιοί (οι κυβερνήτες των κρατών και οι «ειδικοί» ιατροί και άλλοι παρατρεχάμενοι) και εκατοντάδες χιλιάδες κομπάρσοι (ο πανικόβλητος κόσμος). Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, που θα ξεπεράσει σε κόστος, μέγεθος και πανικό κι αυτή ακόμα την περιβόητη «γρίπη των πτηνών»!


Δεν θα είναι βέβαια η πρώτη φορά, που προκαλούνται επιδημίες από εμβόλια, που υποτίθεται θα προστάτευαν τον πληθυσμό από τον οποιαδήποτε ιό. Και ούτε η πρώτη φορά που η «γρίπη των χοίρων» απειλεί την ανθρωπότητα! Το 1975 στις Η.Π.Α. επί προεδρίας Φορντ έγινε μαζικός εμβολιασμός στρατιωτών στο στρατόπεδο Φορτ Ντιξ του Νιου Τζέρσεϊ κατά του ιού της τότε «γρίπης των χοίρων», που δήθεν απειλούσε τις Η.Π.Α. Αντί προστασίας ο εμβολιασμός είχε προκαλέσει επιδημία γρίπης! Παράλληλα κυβερνητικοί αξιωματούχοι, (που και τότε διαπλέκονταν με τις Φαρμακοβιομηχανίες), κατάφεραν και επέβαλλαν ένα πρόγραμμα δήθεν «προστασίας» των πολιτών, με αποτέλεσμα να εμβολιάσουν υποχρεωτικά τους πολίτες των Η.Π.Α. σε κάποιες πολιτείες που βρίσκονταν κάτω απ’ την υποτιθέμενη απειλή, γεμίζοντας τα συρτάρια των φαρμακοβιομηχάνων με εκατομμύρια δολάρια.


Η ανθρωπότητα βρίσκεται αυτή την στιγμή σε ένα μονοπάτι νοσηρότητας, που δεν έχει γυρισμό. Αν ο κόσμος δεν αφυπνιστεί απ’ την σκοτεινή παγίδα, που του στήνει ο προκλητικά ονομαζόμενος «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας» και δεν αντιληφθεί το τι παίζεται πίσω απ’ τις πλάτες του, τότε τ’ αποτελέσματα θα είναι πραγματικά ολέθρια.

 
Βασίλειος Μαυρομμάτης                                                                                                       Ομοιοπαθητικός

Μέλος Σ.Ο.Ε. (Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος)                                                                                                  bmavromatis@gmail.com