Skip to main content

Φυγαδεύτηκε από το «Μακεδονία» η αποστολή του ΠΑΟΚ λόγω οπαδών

Το λεωφορείο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναγκάστηκε να μπει εντός του αερολιμένα με πρόθεση να αποχωρήσει μέσω του εμπορευματικού σταθμού

Με άγριες διαθέσεις ανέμεναν τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ οπαδοί του συλλόγου, που δεν άντεξαν τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Έστερσουντ στη Σουηδία, για το Europa League.

Η πτήση τσάρτερ του Δικεφάλου προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής και έξω από την αίθουσα αφίξεων είχε συγκεντρωθεί μικρός αριθμός οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και σημαντική δύναμη ανδρών των ΜΑΤ. Μόλις η αποστολή έγινε αντιληπτή, κατά την αποβίβασή της από το αεροσκάφος που σταμάτησε κοντά στην περίφραξη του αεροδρομίου, οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν μετέβησαν στην αίθουσα αφίξεων αλλά επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της ΠΑΕ, που μπήκε εντός του αερολιμένα με πρόθεση να αποχωρήσει μέσω του εμπορευματικού σταθμού!

Ωστόσο, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» κατευθύνθηκαν προς τη συγκεκριμένη έξοδο, κάτι που έπραξε και η «κλούβα» των ΜΑΤ. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους ανθρώπους του Δικεφάλου στην απόφαση το λεωφορείο να αποχωρεί από άλλη έξοδο, περίπου στις 4:20.