Skip to main content

Φιλική αναμέτρηση του Άρη με Ξάνθη την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης»

Την Ξάνθη θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Κυριακή (28/8, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε για τη φιλική αναμέτρηση που θα δώσει ο σύλλογος κόντρα στη Ξάνθη την Κυριακή (28/8, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα για την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (28/08) την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 19:00.

Κατά τα άλλα, πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ακολούθησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, την επομένη της φιλικής αναμέτρησης με την A.E.K. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα της Κυριακής (28/08) με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3 και 10 ευρώ στη Θύρα 2 και 15 ευρώ στη Θύρα 7 (η Θύρα 9 θα παραμείνει κλειστή) και θα αρχίσουν να διατίθενται το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι, όπως στα προηγούμενα ματς, έτσι και στο φιλικό με την θρακική ομάδα δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας θα γίνονται και την Κυριακή (28/08), την ημέρα του αγώνα με την Ξάνθη, από τις 13:00 έως τις 17:30 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας γίνονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητο είναι το ΑΜΚΑ, καθώς και η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι και φοιτητές), για τους οποίους –ως γνωστόν- υπάρχει έκπτωση 20% (οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι δεν ανήκουν σε κάποια από τις προαναφερόμενες ειδικές κατηγορίες, έχουν έκπτωση 10%), απαραίτητη είναι η προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού στοιχείου».