Skip to main content

Φίλης: Προσπάθεια για να υπάρξει σταθερότητα οι εκλογές

Θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία, ενώ θα έχουμε και ένα παράλληλο πρόγραμμα, τόνισε, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκλογές αποτελούν μία προσπάθεια ώστε να υπάρξει πολιτική σταθερότητα, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Ζητάμε νομιμοποίηση, καθώς οι συνθήκες του Ιανουαρίου δεν ισχύουν και τα προγράμματα του Ιανουαρίου δεν μπορούν να εφαρμοστούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δίχως τις εκλογές, συνέχισε, θα είχαμε φαινόμενα πολιτικών «τερατογενέσεων», όπου η κυβέρνηση θα βασιζόταν πότε από εδώ, πότε από εκεί.

«Θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία, ενώ θα έχουμε και ένα παράλληλο πρόγραμμα» εξήγησε ο κ. Φίλης, κάνοντας λόγο για μία προσπάθεια συνεχούς διαπραγμάτευσης.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφές ότι η συμφωνία παρέχει το κατάλληλο περιθώριο ώστε να επιβληθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Ιεραρχώντας τα μέτωπα όπου θα δώσει μάχη η κυβέρνηση, ο κ. Φίλης έδωσε προτεραιότητα στα αγροτικά θέματα, στα κόκκινα δάνεια, στην αγορά εργασίας, στη βιωσιμότητα του χρέους και στη χρηματοδότηση της οικονομίας.