Skip to main content

Φινάλε με νίκη για τον Άρη, 2-1 τη Σπάρτη στο «Βικελίδης» (video)

Με σκόρερ του Αντώνη Καπνίδη και Ντάρσι Νέτο, οι «κιτρινόμαυροι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και έκλεισαν νικηφόρα τη χρονιά

Τη νίκη με 2-1 κατέκτησε ο Άρης εναντίον της Σπάρτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς που έχασαν σωρεία ευκαιριών μέχρι να φτάσουν στην τελική επικράτηση θα τερματίσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 77 βαθμούς πίσω από τη 2η Λαμία (80 βαθμούς) και τον 1ο Απόλλων Σμύρνης (83 βαθμούς).

Οι Λάκωνες άνοιξαν το σκορ στο 36΄όταν ο Αναστασάκος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή των γηπεδούχων και πλάσαρε τον Αναστασάκο για το 0-1.

Στο 50΄οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Καπνίδη να νικά τον Κραβαρίτη και πήραν τη νίκη στο 85΄ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Νέτο που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Κωστένογλου): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης (46΄Γκαρσία), Μακουτά, Μιλούνοβιτς (46΄Μπαργκάν), Παυλίδης, Καπνίδης, Ίλιτς, Ντόγος (66΄Νέτο).

Σπάρτη (Κλάδης): Κραβαρίτης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Ηλιόπουλος, Αναστασόπουλος, Χαδιάρης, Φράγκος, Γιαννίτσης, Κορνέζος, Λώττας.