Skip to main content

Φθινοπωρινός καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Αναμένονται βροχές

Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν βαθμιαία νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και προς το βράδυ πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ωστόσο βαθμιαία στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στο Βόρειο Ιόνιο και τοπικά την Ήπεριο και τη Δυτική Μακεδονία Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης και η ορατότητα ια είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν βαθμιαία νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και προς το βράδυ πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Βαθμιαία στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν από τα δυτικά νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και βαθμιαία 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς, από το μεσημέρι 4-5 και αργότερα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.