Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
x

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται στα κινήματα, είπε ο υπουργός Επικρατείας.

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση.

Όπως είπε, «πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση».

«Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε πως «ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στην "φωλιά" των φαύλων» και πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα».

«Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις», κατέληξε ο κ. Φλαμπουράρης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ