Skip to main content

Φλαμπουράρης: Πριν το Πάσχα θα κλείσει η επένδυση για τα αεροδρόμια

Οι διαδικασίες ήταν επίπονες και περίπλοκες λόγω των σημαντικών παραλείψεων που υπήρχαν κατά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης, αναφέρει ο υπουργός.

Εντός 15 ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η επένδυση που αφορά τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό ότι εντός 15 ημερών και πάντως πριν από το Πάσχα, θα έχει ολοκληρωθεί η επένδυση και το ελληνικό δημόσιο θα έχει εισπράξει 1,233 δισ. ευρώ για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Οι διαδικασίες επίπονες και περίπλοκες λόγω των σημαντικών παραλείψεων που υπήρχαν κατά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το 2014».

«Η κυβέρνηση κατέβαλλε προσπάθειες να υπάρξουν αλλαγές και κυρίως σε ό,τι αφορά τους όρους για τους εργαζομένους, τις αναγκαίες επενδύσεις για τη βελτίωση των 14 αεροδρομίων, τις ιατρικές υπηρεσίες, τη φύλαξη αλλά και την παρουσία πυροσβεστικής δύναμης σε κάθε αεροδρόμιο», επισημαίνεται.

«Τα πετύχαμε κι έτσι προχωράμε στην ολοκλήρωση της σύμβασης», καταλήγει η ανακοίνωση.