Skip to main content

Φλιώνης: Είμαι αποφασισμένος να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται

Απόλυτα ικανοποιημένος από την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Άρη εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Φλιώνης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη ο 18χρονος γκαρντ, Δημήτρης Φλιώνης, για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τους «κιτρινόμαυρους» και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου, στην οποία ανήκω από το 2007 και σίγουρα ήταν επιθυμία μου να συνεχίσω και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Τη σεζόν που πέρασε αφοσιώθηκες περισσότερο στις πανελλήνιος εξετάσεις, όπου παρεμπιπτόντως πήγες εξαιρετικά. Την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά;

«Σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Όντως φέτος έριξα το βάρος στις εξετάσεις και την επόμενη σεζόν θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Άρη και την προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Τα δεδομένα άλλαξαν στον Άρη με την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη. Περιμένεις κάτι καλύτερο του χρόνου;

«Η φετινή πορεία μας ήταν πολύ καλή. Φτάσαμε στην τετράδα και παλέψαμε μέχρι τέλους για την 3η θέση, πετυχαίνοντας στη διάρκεια της σεζόν κάποιες μεγάλες νίκες. Σίγουρα η έλευση της οικογένειας Λάσκαρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανέβει επίπεδο η ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω σ’ αυτήν την προσπάθεια».

Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και σε ατομικό επίπεδο;

«Αυτό που θέλω πρώτα απ’ όλα είναι να βοηθήσω την ομάδα όπως μου ζητηθεί και να τα δώσω όλα για να πετύχει τους στόχους της. Είμαι αποφασισμένος να αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι η ομάδα. Αυτό ήταν και το μυστικό μας στη σεζόν που τελείωσε, ότι ήμασταν μία οικογένεια».