Skip to main content

Φωκάς: Στην Αθήνα τούς έχει γίνει εμμονή ο Σαββίδης - Θα πάω στο ΟΑΚΑ

Το πρωτάθλημα «το κατακτήσαμε αλλά μας το έκλεψαν στα χαρτιά», είπε ο βουλευτής και τόνισε πως δεν θα λείψει από τον τελικό του Κυπέλλου

Θέση υπέρ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για μία ακόμη φορά, πήρε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4.

Σχολιάζοντας την προκλητική για τον κόσμο ΠΑΟΚ ανάρτηση του Γρ. Ψαριανού, ο κ. Φωκάς υποστήριξε πως «αν ήταν κάποιος άλλος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ δεν θα γίνονταν αυτά. Ξεκάθαρα ο στόχος τους είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Τους ενοχλεί με τις επενδυτικές του κινήσεις. Τους ενοχλεί που επενδύει στη Βόρεια Ελλάδα». 

Αναφερόμενος στην ομάδα του Δικεφάλου και το πρωτάθλημα, ο ίδιος είπε ότι «το κατακτήσαμε αλλά μας το έκλεψαν στα χαρτιά» και τόνισε πως δεν θα λείψει από τον τελικό του Κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανάρτηση του κ. Ψαριανού:

«Αν ήταν κάποιος άλλος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ δεν θα γίνονταν αυτά. Ξεκάθαρα ο στόχος τους είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Τους ενοχλεί με τις επενδυτικές του κινήσεις. Τους ενοχλεί που επενδύει στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως έγινε με τον πόλεμο στη Συρία. Γινόταν με συμβατικά όπλα και ξαφνικά ρίξανε χημικά. Όλοι πολεμάνε τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν. Αυτά που λέει ο Ψαριανός είναι γιατί δεν θέλει το Σαββίδη. Τους έχει γίνει εμμονή εκεί στην Αθήνα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Για το τίποτα τιμωρήσανε τον ΠΑΟΚ. Κάνανε ότι μπορέσανε για να πάρει άλλη ομάδα το πρωτάθλημα. Αλλά δεν πτοεί τον Ιβάν αυτό. Θα κάνει ότι μπορεί να μπούμε στους ομίλους. Και φυσικά για το επόμενο πρωτάθλημα. Το φετινό το κατακτήσαμε αλλά μας το έκλεψαν στα χαρτιά. Όλοι λένε ότι παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Για τον Σαββίδη:

«Και όλο αυτό για τον Ιβάν. Δεν θέλουνε να επενδύσει στην Ελλάδα. Κανένας άλλος δεν το κάνει. Όλοι έχουν πάει τα λεφτά τους έξω. Έχουμε χρεωθεί δισεκατομμύρια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Και αντί να φέρουμε κι άλλους τέτοιους εμείς διώχνουμε και αυτόν. Δεν θέλουνε να φύγουν τα χρήματα από τις 5 μεγάλες οικογένειες».

Για τον τελικό κυπέλλου:

«Ήδη έχω κλείσει εισιτήρια και θα πάω. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε έναν ήρεμο τελικό. Να το απολαύσουμε. Είναι μια γιορτή. Αυτό θέλουμε να δούμε».